24 October 2008

24 october 08 - updated

da lama aku x menaip disini. updated terbaru takder banyak mana pon. just apa yang aku boleh katakan disini adalah untuk berkongsi sesama kita. minggu lepas cd lambination3, dimana kami ada turut menyertai sekali telah sampai ke dalam pelukan aku hehe. dimana ianya mengandungi 21 band dan juga 21 lagu punk seluruh dunia. terima kasih sekali lagi kepada deadlamb records dari ireland. dan baru-baru ini mereka juga ada menanyakan kami samada mahu duduk dibawah label mereka disana. masih lagi dalam perbincangan. namun tak pasti lagi.
Diatas jemputan seorang rakan, The Liberals akan bermain di jamming session di galeri Ampang, pada 8 November 2008 bersempena The Needles launching ep mereka disana.

sementara itu, ada juga jemputan bermain di Kuantan pada bulan 12 ni. masih belum komfem lagi gig apa. dan flyers pon belum keluar lagi. tunggu jer la ya.

cheers. see ya in the pitt!

1 comment:

Sketch your brain! said...

wah the needles dah ade ep? coolnesss! kene pegi ni. 8 nov ade ape program ek?...lame tak tgk the liberals.